Vabilo na 7. BNI ADRIA podjetniško konferenco

Vabilo na 7. BNI ADRIA podjetniško konferenco

Kot članica BNI in predavateljica na dogodku Vas vljudno vabim na 7. podjetniško konferenco, ki jo organizira BNI Adria v Kongresnem centru Thermana. Podjetniška konferenca bo potekala v Laškem od 16. maja do 17. maja 2019.

  1. BNI Adria podjetniška konferenca bo pravo doživetje za vsakega podjetnika, ki ima vizijo za svojo podjetniško rast in razvoj svojega podjetja. Srečali se bomo podjetniki iz Slovenije, Hrvaške in Srbije.

Vljudno vabljeni vsi proaktivni podjetniki, ki vidite priložnost v podjetniškem povezovanju in s tem možnost za pridobivanje novih potencialnih strank in iskanje novih uporabnih znanj za vašo podjetniško rast.

Letošnji program je zasnovan kot 2-dnevna mini poslovna šola, ki je sestavljena iz predavanj in delavnic. Glavne teme so prodajni procesi, kako se učinkovito odzivati na ugovore strank, kako brati in učinkovito uporabljati računovodske izkaze, kako uporabljati različne promocijske kanale in kako smo lahko drugačni in vidnejši od konkurence, ter zakaj je zaposlenim potrebno nameniti več časa in skrbi.

Z nami bo BNI Nacionalni direktor Madžarske in Slovaške Andras Avidor, ki nas bo popeljal skozi 5 skrivnosti do uspeha, ki ga lahko doseže prav vsak proaktivni podjetnik.

Konferenca se bo zaključila z navdihujočo zgodbo o uspehu Sare Isakovič, prejemnice olimpijske medalje.

Prejeli boste veliko mero pozitivnosti, motivacije in navdiha, saj bo konferenca velika priložnost za mreženje s podjetniki, ki prihajajo iz vsaj 50 različnih dejavnosti.

Prilagam vam tudi program poteka konference. Za morebitna dodatna vprašanja oziroma prijavo se obrnite na spletno stran: https://www.bnikonferenca.com/.

Lep pozdrav,

Simona Novak

Fincommerce, davčno in finančno svetovanje d.o.o.

Davčna svetovalka, članica BNI TIVOLI

Ne izdelujemo vzmetnic, pa vendar zagotavljamo mirno spanje.

Pokličite nas:

Scroll to Top

NOVO!!!

Vas zanimajo davčni nasveti?

Obiščite našo novo spletno trgovino z nasveti!